کارگزاران محترم حج و زیارت استان تهرالن
احتراماً؛ بپیوست شرح وظایف عوامل تغذیه و تدارکات جهت مطالعه و بهره برداری تقدیم میگردد
احتراماً عطف به نامه های شماره 12009/500/1404 مورخ 12/7/1404 و 12188/500/1404 مورخ 13/7/1404 سرپرست محترم اداره کل تغذیه و تدارکات حج و عمره، لطفاً دستور فرمایید موارد ذیل به نحو مناسب به اطلاع مدیران و عوامل کاروان ها و هتل های عمره رسانده شود:
- به پیوست شرح وظایف تهیه شده توسط اداره کل مذکور ارسال می گردد. لازم است کلیه عوامل اعزامی به عمره، آن را به دقت مطالعه و نسبت به اجرای دقیق آن اهتمام لازم به عمل آورند.
- با توجه به اهمیت حفظ و ارتقاء سلامت زائرین و ضرورت رعایت دقیق اصول بهداشتی و قوانین کشور عربستان سعودی در این خصوص، لازم است کلیه عوامل اجرایی هتل ها و کاروان ها ضمن حضور منظم و مؤثر در ساعات سرو غذا در رستوران هتل ها، نسبت به رعایت موارد بهداشتی (زدن ماسک، پوشیدن کلاه بهداشتی و دستکش) اقدام نمایند.