یکشنبه 04 آبان 1404
EN

اخبار حج وزیارت

شرح وظایف تغذیه و تدارکات

48
0

کارگزاران محترم حج و زیارت استان تهرالن

 احتراماً؛ بپیوست شرح وظایف عوامل تغذیه و تدارکات جهت مطالعه و بهره برداری تقدیم میگردد

 

احتراماً عطف به نامه های شماره 12009‏/500‏/1404 مورخ 12‏/7‏/1404 و 12188‏/500‏/1404 مورخ 13‏/7‏/1404 سرپرست محترم اداره کل تغذیه و تدارکات حج و عمره، لطفاً دستور فرمایید موارد ذیل به نحو مناسب به اطلاع مدیران و عوامل کاروان ها و هتل های عمره رسانده شود:

  1. به پیوست شرح وظایف تهیه شده توسط اداره کل مذکور ارسال می گردد. لازم است کلیه عوامل اعزامی به عمره، آن را به دقت مطالعه و نسبت به اجرای دقیق آن اهتمام لازم به عمل آورند.
  2. با توجه به اهمیت حفظ و ارتقاء سلامت زائرین و ضرورت رعایت دقیق اصول بهداشتی و قوانین کشور عربستان سعودی در این خصوص، لازم است کلیه عوامل اجرایی هتل ها و کاروان ها ضمن حضور منظم و مؤثر در ساعات سرو غذا در رستوران هتل ها، نسبت به رعایت موارد بهداشتی (زدن ماسک، پوشیدن کلاه بهداشتی و دستکش) اقدام نمایند.

 

 

فایلهای پیوست

1 فایل برای دانلود

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آرشیو اخبار