بیات با اشاره به تعبیر "حول حالنا الی احسن الحال" در دعای آغازین سال خطاب به مدیران سازمان حج و زیارت گفت: اگر روحیه تحول خواهی مدیریتی نباشد به کارهای خوبی که انجام شده یا در دست اقدام است دلخوش میشویم و کاستیهای مدیریتی کم انگاری میشود و نهایتا اصلاح فرایندهای معیوب به تاخیر میاُفتد. همانطور که قبلا گفته ام از کار غیرکارشناسی و عجولانه پرهیز کنیم اما اگر درجایی به یقین رسیدیم که با یک ابتکار جدید میتوان سطح خدمت به زائر را ارتقا داد به هیچ وجه از عواقب احتمالی مسئله نترسید و با مسئولیت بنده اصلاحات را انجام دهید و اگر مخلصانه در این مسیر قدم برداریم خداوند موفقیت را قرین کارهایمان قرار خواهد داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت؛ علیرضا بیات در آخرین جلسه شورای مدیران و معاونین سازمان حج و زیارت درسال ۱۴۰۳ ضمن تقدیر از زحمات مسئولان بخشهای مختلف، حضور در این سازمان را یک هدیه الهی دانست و تاکید کرد: اگر ما خودمان را کارمند، رئیس و مدیرکل تصور کنیم حقیقتا فلسفه این دستگاه را درک نکردهایم و خادمی زائران اهل بیت برجستهترین عنوان خدمتگذاران حج و زیارت است و اگر اینگونه به موضوع بنگریم صاحبکار خودمان را آلالله میدانیم و بدنبالش برکات را هم در کار و زندگی خود خواهیم دید.
رئیس سازمان حج و زیارت ادامه داد: در دعای آغازین سال تعبیر زیبای "حول حالنا الی احسن الحال" را می بینیم که باید برای همه ما تاکیدی بر تحول خواهی مدیریتی باشد و نباید به کارهای خوبی که انجام شده یا در دست اقدام است دلخوش شویم و کاستیهای مدیریتی را کم انگاری کنیم و برای اصلاح فرایندهای معیوب دَست دَست کرد. همانطور که قبلا هم گفته ام از کار غیرکارشناسی و عجولانه پرهیز کنیم اما اگر درجایی به یقین رسیدیم که با یک ابتکار جدید میتوان سطح خدمت به زائر را ارتقا داد به هیچ وجه از عواقب احتمالی مسئله نترسید و با مسئولیت بنده اصلاحات را انجام دهید و اگر مخلصانه در این مسیر قدم برداریم خداوند موفقیت را قرین کارهایمان قرار خواهد داد.
بیات حرکت در مسیر کاهش "تصدیگری" را یکی از مهمترین ضرورتهای آتیه سازمان حج و زیارت دانست و ابراز داشت: نگاه دولتی و تمامیتخواهی مدیریتی آفت دستگاههای اجرایی است و اگر نگرشمان را به مسئله تغییر بدهیم و پتانسیل مردمی و بخش خصوصی را یک فرصت بدانیم و آنها را وارد میدان کنیم، خواهیم دید با نگاههای تازه و ایدههای جدید فضای رقابتی برای ارتقاء خدمت رسانی به زائر شکل خواهد گرفت و سازمان حج بعنوان رگولاتر و ناظر این حوزه را مدیریت خواهد کرد.
وی ادامه داد: درخصوص سفرهای عتبات بخش خصوصی وارد میدان شد و علی رغم برخی مشکلات، گام های خوبی برداشته شد که درحال اصلاح فرایندها هستیم و از حضور بخش خصوصی با رعایت همه ملاحظات استقبال میکنیم و برای این موضوع درحال مطالعه و برنامهریزی هستیم.
رئیس سازمان حج و زیارت صیانت و مولدسازی داراییهای سازمان را یکی دیگر از رسالتهای مدیران دانست و گفت: نمیخواهم تا پیش از قطعی شدن موضوعات در دست بررسی خبری بدهم، اما این قول را میدهیم که همه تلاشمان را خواهیم کرد سال آینده برای کاهش هزینه تمام شده سفر زائران یک اقدام موثر و ماندگار انجام شود و تردید ندارم اگر با صدق نیت و اخلاص تلاش کنیم تفضلات الهی شامل حالمان خواهد شد.
گفتنی است در این دیدار معاونین و مدیران سازمان ضمن تشکر از اعتماد ریاست سازمان به تصمیمات بدنه کارشناسی و انتصاب مدیران داخلی به بیان دغدغهها، موضوعات در دست اقدام و پیشنهاداتشان برای سال آینده پرداختند.