به گزارش روابط عمومی سازمان حج و زیارت، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت با اعلام این مطلب گفت : به طور متوسط روزانه 2700 پرس غذای گرم آماده و به صورت بسته بندی کاملا بهداشتی در اختیار زلزله زدگان قرار می گیرد.
محمد آزاد در این رابطه گفت: هم اکنون با توجه به شرایط سخت مردم زلزله زده و نیاز آنان با دستور رئیس سازمان حج و زیارت کار خدمت رسانی به هموطنانمان در این منطقه با استفاده از ظرفیت های سازمان ، کارگزاران و خیران در حال انجام است.
وی با بیان اینکه در وعده ناهار 1500 و در وعده شام 1200 پرس غذا آماده می شود، عنوان کرد : با توجه به شرایط کرونایی این غذاها مطابق با دستورالعمل های بهداشتی پخت ، بسته بندی و بین زلزله زدگان توزیع می شود.
وی تصریح کرد : خدمت رسانی به مردم زلزله زده این مناطق به مدت 10 روز ادامه می یابد ضمن آنکه بخشی از کمک های غیر نقدی اعم از پتو و والر و مواد غذایی و غیره که از دفاتر کارگزاری و مدیریت های حج و زیارت استان ها ارسال می شود نیز با هماهنگی ستاد مدیریت بحران استان بین خانوارهای زلزله زده توزیع می گردد.
وی با بیان اینکه هزینه این خدمت رسانی از محل کمک های کارگزاران ، پرسنل سازمان حج و زیارت و خیران تامین می شود ، عنوان کرد : سازمان حج و زیارت در کنار وظایف اصلی خود در خدمت به زائران و حجاج ؛ همواره در زمان بروز بحران ها و پدیده های طبیعی مثل سیل و زلزله وظیفه خود می داند در کنار سایر بخش ها به مردم گرفتار در بحران خدمت رسانی کند.
وی عنوان کرد : از این رو به سرعت بعد از بروز این حادثه با دستور رئیس سازمان حج و زیارت وارد عمل شدیم و در صورتی که نیاز به کمک های بیشتری باشد،این مجموعه آماده خدمت رسانی در حد امکان است.
29 بهمن ماه حوالی ساعت ۲۲:۰۵ زمین لرزه ای با قدرت ۵.۶ ریشتر در عمق هشت کیلومتری زمین، شهر سیسخت در استان کهگیلویه و بویراحمد رخ داد که در شهرهای یاسوج، گچساران و دهدشت احساس شد و طی آن ۶۳ نفر از هموطنانمان مصدوم شدند و 3700 واحد مسکونی بین 10 تا 100 درصد خسارت وارد شد که از این تعداد 800 واحد بیش از 60 درصد آسیب دیدند.
بیشترین خسارت مربوط به شهر سی سخت از توابع شهرستان دنا در کهکیلویه و بویر احمد می باشد.